Uw immuunsysteem versterken met Juice Plus

Verkoudheid en griep voorkomen met een ijzersterk immuunsysteem

Uw immuunsysteem dient als schild ter voorkoming van het binnendringen van schadelijke bacteriën en andere stoffen en virussen. Hoe dunner dit schild des te makkelijker je vatbaar bent voor allerlei ziekten. Door het immuunsysteem te versterken wordt je dus minder snel ziek en dit zorgt er ook voor dat je je fitter, energieker en sterker voelt. Maar hoe versterk je het immuunsysteem eigenlijk?

Immuunsysteem versterken

Door voldoende voedingsstoffen te eten zal het immuunsysteem sterker worden. Voedingsstoffen als mineralen, vitaminen en fytonutriënten zijn essentiële bouwstenen voor een sterk immuunsysteem. Tegenwoordig moet men om aan de dagelijkse hoeveelheid te komen voldoende groente en fruit eten. Eigenlijk is de dagelijkse hoeveelheid zoveel dat het in de praktijk eigenlijk niet mogelijk is om deze aantallen dagelijks te consumeren. Gelukkig heeft Juice Plus hierop een antwoord. Juice Plus zijn capsules in drie variaties te weten, 9 soorten groenten, 9 soorten fruit en 9 soorten bessen. Door het eenvoudig (bijvoorbeeld ‘s ochtends) innemen van deze capsules ben je dus verzekerd dat je absoluut de minimale hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt die het lichaam nodig heeft voor een ijzersterk immuunsysteem.

Juice Plus filosofie

juice plus procesDe sterke werking van deze capsules komt door het feit dat de vruchten en groente op het laatst worden geoogst en 100% zongerijpt zijn. Juist die laatste periode van het rijpingsproces is uitermate belangrijk omdat in dat stadium de meeste bouw- en voedingsstoffen worden aangemaakt. Helaas kan gezien de rijping normaliter niet zo lang gewacht worden omdat de producten nog naar de winkels verscheept moeten worden. Hierdoor moet de vrucht te vroeg geoogst worden anders zijn deze al te rijp als ze in de supermarkt of groentewinkel liggen. Dat betekent dus wel dat die laatste belangrijke periode gemist wordt waardoor essentiële ingrediënten niet in de producten zitten. Juice Plus heeft daar de volgende oplossing voor. Naast elke kweker staat speciale apparatuur die ervoor zorgt dat het groente en fruit tot op het laatste moment gerijpt kunnen worden. Na de oogst wordt ter plekke de vrucht of groente verwerkt en op een bepaalde temperatuur gehouden zodat alle voedingsstoffen in het product blijven. Nadat de suikers eruit zijn gehaald wordt het volledige product gedroogd en gemalen tot een fijn poeder. Dit poeder (waar dus het volledige product inzit) wordt in een kleine capsule gestopt. De Juice Plus capsule dus. Bekijk hier een interessante video over hoe dat gaat.

Waar kan ik Juice Plus kopen?

Juice Plus wordt via zogenaamde private franchise distributeurs verkocht. Het product bestaat al sinds de jaren ’90 en is door meer dan 30 wetenschappelijke rapporten onderzocht en getest. Onafhankelijk van elkaar kwam daaruit naar voren dat het product zeer effectief is tegen allerlei (chronische) aandoeningen. Voor meer informatie over Juice Plus verwijzen wij je graag naar http://www.zetdeknopom.nl/ waar je eventueel ook de Juice Plus capsules kunt kopen.